Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

BAŞKAN KADİR AYDAR “BU VATAN BİZİM, BU ZAFER HEPİMİZİN”

BAŞKAN KADİR AYDAR “BU VATAN BİZİM, BU ZAFER HEPİMİZİN”

BAŞKAN KADİR AYDAR “BU VATAN BİZİM, BU ZAFER HEPİMİZİN”

BASKAN KADIR AYDAR “BU VATAN BIZIM, BU ZAFER HEPIMIZIN”

 

-BASKAN AYDAR’DAN 30 AGUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

 

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar 30 Agustos Zafer Bayrami münasebetiyle yayinladigi mesajda, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz milletimizin mirasina sahip çikiyoruz. Bu vatan bizim, bu Zafer hepimizin” dedi.

 

30 Agustos Zafer Bayraminin 97. yil dönümünde yayinladigi mesajinda Baskan Aydar, “Tarihi sanli zaferlerle dolu milletimiz, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk önderliginde gösterdigi büyük kahramanliklarla, vatanimizi ve milletimizi yok etmeye çalisanlara karsi mücadeleler vermistir. Birlik ve beraberlik ruhu ile verilen bu mücadeleler büyük zaferleri de beraberinde getirmistir. Atalarimiz, dedelerimiz, bizlere bu topraklari vatan olarak birakmis, bu ugurda canlarini hiçe saymistir. Bizlere emanet edilen mirasa ve Zaferlere sahip çikmak boynumuzun borcudur. Türk Milleti, atalarina, dedelerine layik bir millet oldugunu yakin zamanda bir kez daha göstermistir. Birlik ve beraberligimiz daim oldugu sürece, dostun güvendigi, düsmanin korku duydugu bir ülke olmaya devam edecegiz”dedi.

 

Tarihimizin en önemli dönüm noktalarindan birisi olan, “ 30 Agustos Zafer Bayrami, Türk Milletinin bagimsizligini ve özgürlügünü tüm dünyaya haykirdigi bir gündür. Her karisi sehit kanlariyla sulanmis bu kutlu vatani parçalamak isteyenlere verilen bir cevaptir. Her yil oldugu gibi bu yil da 30 Agustos Zafer Bayrami’ni ayni coskuyla kutluyor; basta Dünya’nin en büyük lideri, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm sehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnet ve saygiyla aniyorum” dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı